Anna Odine klar for Romania

Altas hoppdronning er i vinden om dagen.

KLAR FOR ROMANIA: Anna Odine Strøm leverte karrierebeste i Japan. Til helga er det rumenske Rasnov som står for tur.  Foto: Geir Olsen, NTB scanpix

sport

I helga som gikk klinket Anna Odine Strøm til med sin første pallpllassering i verdenscupen. Kommende helg er 20-åringen, ikke overaskende, tatt ut til verdenscuprennet i rumenske Rasnov.

- Vi sender våre beste jenter til WC til helga. Maren og Anna viste storform i Japan, og begge mener selv de har mer å gå på utover sesongen. Det lover bra. Med seg til Romania får de Karoline Røstad som har vist imponerende takter på Rena forrige helg, det blir interessant å se hvor hun står når hun møter verdenseliten, opplyser landslagssjef Christian Meyer til skiforbundets nettsider.

I Romania mangler både Silje Opseth og Ingebjørg Bråten, som begge er opptatt med junior-VM i Lahti. Maren Lundby (Kolbukameratene) og nevnte Karoline Røstad (Skogn) slår følge med Alta IF-hopperen til Rasnov.