Trener med eliteserielag

Hans Norbye (31) viser seg fram for Mjøndalen.

SER ETTER NYTT LAG: Tromsøs Hans Norbye har spilt sin siste kamp for TIL.   Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

sport

Allerede mandag var den tidligere TIL-backen på plass i Drammen for å vise seg fram for nyopprykkede Mjøndalen.

– Det gikk fort unna. Jeg skal være her noen dager. Mjøndalen er en artig klubb, de spiller i Eliteserien, så jeg har god trua på det her, sier karasjokingen.

Hvis ikke både de og jeg hadde vært interessert, så hadde jeg nok ikke hvert her, men etter ett år på benken, er man vel ikke superattraktiv, så de vil vel se meg noen dager først for å se hvordan stoda er først, sier han videre.

Norbye har opplevd medalje med «Gutan», rykket opp og spilt utallige europacupkamper for TIL, men lørdag opplevde han det største han har vært med på.

Mora Doris Norbye ble kåret til årets ildsjel på idrettsgallaen.

– Helt rått. Det største jeg har vært med på, uten tvil. Etterpå kom kjendisene en erter en og sa at dette faktisk var sen gjeveste prisen. Jeg er veldig stolt og vil faktisk si det er større enn noe jeg har opplevd på fotballbanen.