På pallen i Minnesota

Malene Trosten Andersen kjørte inn til tredjeplass i årets første løp i USA.

NUMMER TRE: Malene Trosten Andersen kjørte inn til tredjeplass i årets første løp. Bildet er fra et løp i fjor da hun endte på andreplass.  Foto: Privat

sport

Natt til lørdag og natt til søndag norsk tid kjøres den tredje runden i det amerkanske proffmesterskapet i scootercross. Malene Trosten Andersen og Martin Moland har vært hjemme i Norge på juleferie, men er nå tilbake i Nord-Amerika. Sistnevnte skadet seg på den siste treningen før helgas konkurranser, og måtte se galskapen fra tribuneplass.

Det slapp Malene Trosten Andersen, som tok seg til finale i dameklassen. Hun fikk en god start og var på andreplass tidlig i løpet. Dessverre holdt det ikke helt inn, og Vadsø-jenta endte på tredjeplass.

– Jeg knivet litt om førsteplassen, men måtte bite i det sure eplet. Jeg har blitt syk, og hadde rett og slett ikke krefter til å fullføre den fighten. Men jeg sier meg veldig godt fornøyd med kjøringen. Jeg har vært borte i tre uker, og kjørte ingenting i juleferien. Så jeg er fornøyd med å bli nummer tre, skriver Malene Trosten Andersen på sin facebookside.