Runa scoret årets mål i BUL-hallen

Fjerde juledag gikk BULs tradisjonsrike romjulsturnering av stabelen. Runa Lillegård avgjorde damefinalen med årets mål i BUL-hallen.

MATCHVINNER: Runa Lillegård jubler etter å ha avgjort damefinalen.   Foto: Thomas Fredrik Kristensen

sport

I tradisjon tro ble det også i år arrangert romjulsturnering i BUL-hallen. Romjulsturneringa var i gang allerede klokken ni fredags morgenen og ble avsluttet med to svært actionfylte finaler.

I damefinalen barket Godt & blanda og Thomassens myggjenter sammen i et jevnt oppgjør om å bli turneringas beste damelag. Lagene var like langt til full tid, med 1-1 på resultattavla. Det hele kumulerte i det som må ha vært en av årets beste mål scoret i BUL-hallen i løpet av 2018. På golden goal i 1. ekstraomgang klistra Lyn-spiller Runa Lillegård ballen i krysset til 2-1 og turneringsseier for Godt & blanda. Hovedpersonen selv rangerer seiersmålet høyt.

- Det målet fortjener helt klart terningkast seks. Det føltes fantastisk å score det avgjørende målet. Det var litt digg at vi fikk motstand i siste kamp. I de første kampene vant vi ofte med 6- og 10-0. Det er artig når det blir litt ekstra trøkk, da blir det også deiligiere å score mål, sier en glad Runa Lillegård til A-sporten etter kampslutt. Laget hennes Godt & blanda var store favoritter på forhånd men lå overraskende under 1-0 i store deler av finalen.

- Det var litt sjokkerende egentlig. I og med at vi vant med så mange mål i kampene før finalen. Jeg tror både jeg og resten av laget var ganske stressa der en stund. Det hadde blitt dårlig stemning om vi hadde tapt, innrømmer 17-åringen.

P.I.M.P.S best av gutta

I herreklassen kom P.I.M.P.S seirende ut med 3-2 mot FK Altarundt. Selverklært kaptein Martin Overvik er storfonøyd med det han mener å huske er lagets fjerde turneringsseier av fem mulige.

- Det var mange gode lag i år. Tidligere har det stått mest mellom oss og Thomassens venner med å vinne turneringa. Men de røk ut allerede i gruppespillet. Det var litt rart å ikke møte de i finalen, men de bommet totalt på opplegget sitt. Den beste Thomassen har jo vi på laget (Kenneth Thomassen). Kenneth scorte i finalen og var med å sikre seieren til oss, forteller en seiersglad Overvik.

I herreklassen var det P.I.M.P.S som gikk seirende ut. Øverst t.v (Oscar Aga, Adrian Overvik, Eskil Overvik, Martin Norbye, Christian Reginiussen, Jon Steinar Eriksen, Runar Overvik, Martin Overvik og kenneth Thomassen)  Foto: Thomas Fredrik Kristensen