Banket hjemmelaget

Bringserieeventyret fortsetter for håndballguttene fra Alta.

GOD KAMPPLAN: Guttene fra Alta IF og BUL fulgte kampplanen til punkt og prikke.  Foto: Privat

sport

Drøbak/Frogn - Alta 23-26:

Samarbeidslaget fra Nordlysbyen har fått en pangstart på Bringserien, og seiersrekka ble forlenget til tre kamper da Alta møtte Drøbak/Frogn lørdag formiddag. Med hjemmeplublikum i ryggen hadde Drøbak/Frogn en fordel, men gjestene fra Alta lot seg ikke påvirke. De ledet 12-11 til pause, og økte til 26-23 i andre omgang.


– Tre tøffe kamper

Alta IF og BULs håndballgutter møter Drøbak/Frogn, Viking og Sandnes i helga.


Dermed tok Alta-guttene sin tredje seier av tre mulige i Bringserien 2018/2019, og klatret til andreplass på tabellen i sin avdeling. Kun Nøtterøy og Alta har full pott så langt. Vestli kan komme opp på samme poengsum som disse to lagene hvis de slår Kristiansund lørdag ettermiddag.

– Det var en meget sterk prestasjon av guttene. De spilte fantastisk godt i forsvar og var tålmodige i angrep. Guttene begynner for alvor å bli voksen mellom ørene også, sier en storfornøyd Alta-trener Rune Skaufel til A-sporten.

– De fulgte kampplanen til punkt og prikke, og vant helt fortjent. Tre seire og tre mulige er imponerende. Nå skal vi slappe av litt og starte forberedelsene til kampen mot Viking, som starter klokken halv fem. Vi gleder oss allerede til avkast, kommenterer en stolt Skaufel.

A-sporten kommer tilbake med resultat og reaksjoner etter Viking-kampen.