Tapte i Bodø

Alta IFs håndballherrer fikk med seg ett poeng fra helgas to bortekamper.

SCORET FEM MÅL: Strekspiller Brage Brendgen var Alta IFs mestscorende spiller mot Bodø 2.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Bodø 2 - Alta 30-21:

Etter en fin start på helga med ett poeng borte mot Kolbotn, fikk Alta IF det tøffere da Bodø håndballklubbs andrelag sto på motsatt banehalvdel på søndag. Førsteomgangen var jevn og hjemmelaget ledet kun med ett mål til pause. Da sto det 14-13 på måltavla.

Andreomgangen var ikke like god sett med Alta IF-øyne. Bodø 2 rykket fra mannskapet til Rune Skaufel og Kai Erik Bull, og vant til slutt komfortabelt 30-21. Erik Nordskag var kampens mestscorende spiller med syv fulltreffere for BHK 2.

For Alta IF tegnet følgende spillere seg på scoringslista: Brage Brendgen (5), Niclas Lindholm Andersen (4), Tom Harald Granshagen (4), Ask Mikkelsen (4), Stian Parken (2), Erlend Strøm Johnsen (1) og Kristian Karlstrøm (1).

Alta-lagets neste kamp spilles i Altahallen søndag 23. september. Da kommer Vestli på besøk.