BUL-kollaps i sluttminuttene

Ledet 2-0, men maktet ikke å ta poeng borte mot Urædd.

SCORET: Martine Romsdal scoret BULs første mål i søndagens oppgjør mot Urædd.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Urædd -BUL 4-2:

BULs fotballdamer er fortapt i bunnen, men sikret i det minste årets første poeng da de spilte 1-1 hjemme mot Nanset for en uke siden. Søndag ettermiddag møtte de Urædd på bortebane, og gjestene fra Nordlysbyen åpnet forrykende. Martine Romsdal sendte BUL i føringen etter syv minutters spill, og Kirsten Helsvig Nilsen økte ledelsen 20 minutter senere.

2-0-ledelsen holdt seg helt til det var spilt 70 minutter. Da reduserte Inger Vadder Sandland, og så utliknet Mari Løyland Vassanyi syv minutter senere. Det så ut som at BUL skulle få med seg ett poeng, men to Urædd-scoringer på overtid sikret tre poeng for hjemmelaget. Tidligere landslagsspiller Melissa Wiik scoret det siste målet, mens det var Inger Vadder Sandland som satte inn sitt andre for dagen kort tid i forveien.