Arrangerer åpen skiskytterdag

Lyst til å prøve skiskyting? Da kan man ta turen til Kaiskuru skistadion i ettermiddag.

FÅR SKYTE PÅ BLINK: Torsdag er det åpen dag i regi av Alta skiskytterlag. Her får man prøve både rulleski og gevær.  Foto: Alta SSL

sport

Alta skiskytterlag er alltid på jakt etter nye medlemmer og unge utøvere som har lyst til å prøve sporten. I dag, torsdag 13. september, arrangerer de åpen skiskytterdag på Kaiskuru skistadion. Dette skjer mellom klokken 18.00 og 19.00, og er for alle barn fra fjerde klasse og oppover.

– Dette er primært en happening for de som ikke driver med skiskyting til vanlig, men som kan tenke seg å prøve det. Man trenger verken rulleski eller våpen. Vi låner ut begge deler så utøverne får testet ut denne fantastiske idretten, sier en smilende Lene Skoglund i Alta SSL.

Skiskytterlaget skal også arrangere skiskytterskole for de yngste. Dette er noe de har gjort med stort hell over flere år. Målet er selvsagt å øke antall aktive skiskyttere i Nordlysbyen.

– Vi starter opp med skiskytterskole mandag 17. september. Vi har ledige plasser, så de som kommer på åpen skiskytterdag på torsdag og liker det de ser, har mulighet til å melde seg på skolen. Vel møtt i morgen, sier hun.