34 jenter på skisamling

Jentesamlingen i regi av BUL ski og skiskyting var en formidabel suksess.

GODT HUMØR: Det var god stemning da BUL arrangerte treningssamling for jenter sist helg.  Foto: Privat

sport

Sist lørdag møtte 34 unge kvinnelige langrennsløpere født mellom 2005 og 2008 til barmarkssamling i Alta. Utøvere fra Kautokeino IL, IL Nordlys, Hammerfest SK, Øksfjord IL, Tverrelvdalen IL, BUL og Alta IF hadde en flott dag med variert trening og felles middag.

– Det var en fantastisk hyggelig skisamling på lørdag med 34 jenter. BUL hadde gjort en kjempejobb med organiseringen, og jentene fikk både skitrening, lunsj og tur i klatreparken, som ble avsluttet med tacobuffet, skriver Alta IF Langrenn på sin nettside.

Det første delen av treningen foregikk på Skillemoen, der deltakerne fokuserte på skøyteteknikk. Deretter gikk turen til klatreparken i Rafsbotn, der deltakerne kombinerte alternativ, variert og morsom trening.

– En fantastisk dag, opplyser BUL.

TEKNIKKTRENING: Det var lagt opp til mange ulike øvelser for god skøyteteknikk.  Foto: Privat