Seriemester tre runder før slutt

Med bare ett tap på 12 kamper har BULs retrolag vært det klart beste 5.-divisjonslaget i Vest-Finnmark i år.
sport

BUL 3 - Rafsbotn 3-0:

Det har ikke vært så mye å glede seg over på Coop-banen i år. Både dame- og herrelaget har slitt tungt, så det har vært lenge mellom jubelscenene. Unntaket er klubbens retrolag i 5. divisjon menn avdeling vest.

Mandag kveld kunne spillende trener Martin Overvik og lagkameratene sprette champagnen etter å ha slått Rafsbotns fotballherrer for tredje gang i år. Med 31 poeng av 36 mulige er BUL 3 (BUL Retro) seriemester tre runder før slutt. De har ti seire, én uavgjort og ett tap på de 12 første kampene. BULs andrelag følger på andreplass med 19 poeng.

Med bare seks lag i avdelingen skal alle lagene møte hverandre tre ganger. Mandagens 3-0-seier over Rafsbotn var som nevnt BUL 3s tredje strake triumf mot naboklubben fra østkanten. Toppscorer Nicolai Skorpen Stokvik, Jon Steinar Eriksen og Alf Harald Johansen scoret målene som sikret seriemesterskapet for de blåkledde.

BUL 3 møter BUL 2, Alta 3 og Tverrelvdalen 2 i sine gjenstående kamper. Seriemesteren fra Bossekop har for øvrig både scoret flest mål (58) og sluppet inn færrest (20) i år. Ifølge fotball.no er det Nicolai Skorpen Stokvik som er avdelingens toppscorer med 16 nettkjenninger.