Henter Kristian hjem

Kristian Agledahl skal bidra for moderklubben denne sesongen.

TILBAKE I GULT og BLÅTT: Kristian Agledahl banket inn mål for Tromsø-laget Bravo forrige sesong. Nå har han tatt overgang tilbake til moderklubben Alta IF.  Foto: Alta IF Håndball

sport

Det melder Alta IFs håndballgruppe på sin facebookside.

– Trener Rune Skaufel er strålende fornøyd med at tidligere Alta IF-spiller Kristian Agledahl vender hjem, skriver Alta IF.

– Kristian vil bringe rutine og erfaring til en litt ung spillertropp. Det at han i tillegg er en lokal gutt har også mye å si. Det skjer enormt mye positivt i Alta-håndballen for tiden og dette bare forsterker det, kommenterer Skaufel.

– Med sin bakgrunn fra eliteseriespill i Bodø og Halden har han mye av det som trenerteamet er ute etter. Her er det bare å glede seg. Han er dessverre ikke klar til onsdagens tredjerundekamp i NM mot Haslum, men blir å følge spent med fra tribunen i Altahallen. Her er det bare å møte opp tidlig, for det kan bli kamp om de beste sitteplassene, opplyser klubben.