Det begynner å bli en vane, men suksess over lang tid gjør på ingen måte prestasjonene mindre imponerende. Det gjelder i høyeste grad motocrosskjører Mats Berg fra Nordlysbyen.

Han var en av fire utøvere fra Alta som deltok i den sjette runden i Nordcupen, som ble kjørt i Skellefteå sist helg. Berg konkurrerte i klasse Mx2 U17, og gjorde kort prosess med konkurrentene i samtlige fire heat. Med 100 innkasserte poeng var han 16 poeng foran svenskene Lexus Sundström og Hjalmar Öström, som kapret henholdsvis andre- og tredjeplass i klassen. Den talentfulle altaværingen vant også de foregående Nordcupen-rundene som ble kjørt i Kiruna og Kalix.

Han var som nevnt ikke den eneste Alta-kjøreren som var i aksjon. Morten Hågen Strøm vant ett av sine fire heat i klasse Mx2, men det holdt ikke til å slå Noah Englund, som vant de tre øvrige heatene. Strøm tok likevel en sterk andreplass. Også unggutten Edvard Oliver Simensen kjørte bra. Han konkurrerer i klasse 85U, og klinket til med en tredjeplass. Han kjørte inn til tre andreplasser, men tapte en del poeng da han fikk problemer i det tredje heatet.

For Daniel Hammari gikk det ikke helt veien i klasse Mx1. Han trøblet i første- og siste heat, og måtte ta til takke med åttendeplass i helgas konkurranse.