Publikum laget liv og røre underveis i oppgjøret mot Nerskogen, men det toppet seg da Alta IF FFU scoret vinnermålet og sikret turneringens første seier.

– Det var kjempeartig. Vi var veldig innstilte på at vi skulle vinne denne kampen, og det var moro å klare det. Det var masse folk og vill jubel fra publikum. Kjempegøy, sier John Cesari Johnsen, som scoret et fantastisk flott mål i denne kampen. Han tok med seg ballen fra egen banehalvdel, driblet seg fri og satte ballen sikkert i mål.

– Vi hadde tapt og spilt uavgjort før denne kampen, så vi ga alt for å skaffe oss en seier. Det var artig å kunne bidra til det. Nerskogen hadde et godt lag, men vi spilte godt. Totalt scoret jeg ni mål i årets turnering, og det er jeg fornøyd med. Vi gleder oss allerede til neste års turnering, smiler Johnsen.

Totalt spilte FFU-laget fem kamper i Altaturneringa i klasse gutter 11 år 7er. Den siste kampen var altså mot Nerskogen IL, og de unge guttene på laget sørget for god stemning underveis. Også de klappet da FFU-spillerne mål.

– Jeg er stolt over sportsånden våre gutter viste i dette oppgjøret. Fotballen handler om idrettsglede, og vi ønsket å bidra til en morsom og underholdende kamp. Det lyktes vi virkelig med, sier NIL-trener Ørjan Johansen.

GOD SPORTSÅND: Nerskogen ILs unge spillere bidro sterkt til at FFU-laget fikk en kjempegod opplevelse i deres siste kamp i Altaturneringa. Foto: Therese K. Munkvold