Se bilder fra siste turneringsdag

Grått og trist vær klarte heldigvis ikke å ødelegge fotballgleden.
sport

Altaturneringen 2018 er historie, og for veldig mange har det vært en fantastisk helg både på og utenfor banen. Søndag ble finalene spilt på Alta idrettspark, og A-sporten fulgte noen av oppgjørene med kameralinsa.

Det ble også tatt bilder av enkelte av de som fikk tildelt medaljer og pokaler, samt den årvisse defileringen der alle spillerne som er for unge til å delta i sluttspill er med. De fikk utdelt deltakerpremier etter en runde på løpebanen på Aronnes.

Bildene ligger øverst i saken.

Det har kun blitt tatt bilder av lag og spillere som har vært i aksjon på gressbanen, altså finalekampene i nier og 11-er.

A-sporten kommer tilbake med mer fra turneringen i mandagens papir- og E-avis.