Tipp topp stemning til tross for tap

Under årets Altaturnering er det ikke bare fotball som er i fokus. Maiken, Andrine, Mari, Emma og Vilde fra Nerskogen IL har tankene på helt andre ting i mellom kampene.

GOD STEMNING: Maiken, Andrine, Mari, Emma og Vilde trives usedvanlig godt i hverandres selskap selv om de har tapt alle kampene deres.   Foto: Frank Halvorsen

sport

Midt under seriøse fotballkamper og fokuset på å vinne neste kamp møter Altapostens utsendte reporter Frank Halvorsen en gjeng fnisende Nerskogen IL-jenter.

Nerskogen-spillerne Maiken Mathisen, Andrine Ordemann Olsen, Mari Sofie Nilsen, Emma Lyrek, og Vilde Aminda Suhr forteller at de ligger å ser på sladder på nett.

– Hvorfor er det så artig?

– Det er jo interessant med intriger og sånn. Det har ikke så mye med turneringen å gjøre, røper en av jentene.

Godt humør til tross for tap

Ved spørsmål om hvordan turneringen har gått for Nerskogen-jentene, virker de til å ikke være helt enige. En av jentene mener det har gått bra, mens en annen ikke er like fornøyd.

– Det har gått helt elendig, mener en annen.

–  Men det har jo vært gøy da. Marginene har bare ikke vært på vår side, fastslår de.

De forteller til Altapostens reporter at de sørgmodig har tapt alle kampene til nå.

– Men vi kunne gjerne vunnet alle sammen. Vi har kun tapt med et mål i hver kamp. I tillegg ledet vi 2-0, men tapte tilslutt 2-3, forteller de.

Til tross for skuffende resultater på banen er stemningen blant jentene upåklagelig. Latterbrølene titter frem hyppig blant Nerskogen IL-jentene.