– Som å signere Messi

Petter Eliassen blir en del av Team BN Bank og er i gang allerede neste uke

TILBAKE FOR FULLT: Petter Eliassen sier til NRK at han ønsker å komme tilbake på det nivået han var på før han la opp i 2017.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

– Det var som å signere (Lionel) Messi. Nå er vi klare for vinteren, sier en strålende fornøyd teamsjef for langløpslaget Team BN Bank, Sigurd Granmark til NRK.

I mai meldte Altaposten at skiløperen skulle gjøre comeback til høsten, men da var han ikke klar for å hvilket team han skulle være en del av.


Petter gjør comeback

Ett år på sidelinja var nok for langløpskongen.


Nå blir han lagkamerat med Øystein «Pølsa» Pettersen, Simen Østensen og Morten Eide Pedersen i Team BN Bank. Løpere Eliassen kjenner godt fra før.

Til NRK sier Eliassen at han sakte men sikkert trener seg opp nå. På grunn av sykdom har det vært lite trening.

– Målet er å komme tilbake på samme nivået, sier Eliassen.

Tirsdag i neste uke har han sin siste arbeidsdag som fysioterapeut i Alta kommune. Da er den obligatoriske turnustjenesten gjennomført. To dagar senere er han på plass under Toppidrettsuka på Aure.

– Det blir første dagen i Petter Eliassens andre epoke som toppidrettsutøver. Det er perfekt for oss. Han kommer til å supplere de løperne vi har på en optimal måte. Jeg meiner vi kommer med verdens sterkeste herrelag til vinteren, sier teamsjef Sigurd Granmark.