Alta - Mjølner 3-0:

Lørdag var det klart for vårsesongens siste kamp i Finnmarkshallen for Bård Floviks menn. Alta IF møtte tabelltreer Mjølner, og det fåtallige publikummet fikk servert feriefotball av beste sort de første 45 minuttene.

Etter hvilen skjedde det langt mer. Etter få minutters spill vartet Alta-guttene opp med fint spill på venstresiden, og innlegget fant Vegard Braaten foran mål. Klubbens toppscorer Vegard Braaten gjorde ingen feil, og ballen fant veien til nettmaskene. Dermed var hjemmelaget i føringen.

Etter 71 minutters spill fikk Mjølners forsvarsspiller Nikita Kalinin se det røde kortet. Felix Adrian Jacobsen slo en perfekt gjennombruddspaning til Vegard Braaten, som ble felt bakfra innenfor 16-meteren. Dermed ble det straffespark til hjemmelaget, mens gjestene ble redusert til ti mann. Dag Andreas Balto gjorde ingen feil og satte inn 2-0 fra ellevemetersmerket.

SIKKER: Dag Andreas Balto satte inn 2-0 fra straffemerket. Foto: Karl Eirik Steffensen

Kort tid senere ble det gjort en grov feil i Mjølner-forsvaret, noe innbytter Magnus Nikolaisen oppfattet kjapt. Han lurte keeperen som sto langt ute og satte ballen i det åpne målet. Med det punkterte han kampen fullstendig og sørget for en sterk 3-0-seier i Finnmarkshallen.