Havnet i sandfella

Det vil seg ikke for Bjørn Terje Heggeli denne sesongen.

MÅTTE BRYTE: Det ble en skikkelig uflakshelg for Bjørn Terje Heggeli.  Foto: Privat

sport

Rallycrosskjøreren fra Alta deltok lørdag og søndag i årets tredje NM-runde, som ble kjørt på Finnskogbanen i Hedmark.

Han har hatt en tøff start på sesongen, og uflaksen fortsatte denne helga. I første innledende heat var Heggeli involvert i en smell, og han måtte bryte da venstre bakhjul spant av felgen. I andre heat var det kaotiske tilstander med krasjer og rødflagg, men altaværingen kom seg i mål på en sjettetid.

Også i tredje omgang gikk det sakte, men det var fortsatt en mulighet for B-finale.

– Med en god tid kunne det fortsatt vært håp om en plass i B-finalen, men sånn gikk det ikke. Hadde en ok start,men det smalt i første sving igjen og jeg havna i sandfella med bøyd forstilling. Dermed ble det brutt løp og game over for denne gang, skriver Bjørn Terje Heggeli på sin facebookside.