TIL - Sørøy Glimt 2-2:

Kjetil Thomassen og Stian Hågensen fikk en pangstart som Tverrelvdalens nye trenerduo. Laget hamret inn mål og vant sesongens fire første kamper på en svært overbevisende måte. Så møtte de HIF/Stein i Finnmarkshallen. Her tapte de hele 1-5, og etter det har resultatene variert en god del. De har tapt for Alta 2 og Norild, men slått Kirkenes og Indrefjord.

Lørdag var det klart for TILs tiende seriekamp for sesongen, og denne gangen var det Sørøy Glimt som sto på motsatt banehalvdel. Hjemmelaget tok ledelsen ved Svein Ove Thomassen etter 40 minutters spill, men Glimt utliknet på et straffespark signert Tor-Børre Olsen tidlig i andre omgang.

TIL tok ledelsen nok en gang da en uheldig Sørøy Glimt-forsvarer satte ballen i eget mål etter 78 minutters spill, og det så ut som at alle poengene skulle bli igjen i Finnmarkshallen. Men på overtid utliknet Ibsa Abdulgadir Abdulle til 2-2, noe som også ble sluttresultatet i kampen.

Dette var for øvrig en kamp med mange gule kort og to utvisninger. Sørøy Glimts Sander Jensen fikk direkte rødt kort etter 71 minutters spill, mens TILs Svein Ove Thomassen pådro seg to gule kort og fikk marsjordre rett før slutt.

Norild leder serien i 4. divisjon suverent foran Kirkenes, HIF/Stein og Porsanger, som alle har 22 poeng. Norild har 30 poeng på sine 12 første kamper. Deretter følger Alta 2, Tverrelvdalen og BUL. Indrefjord og Kautokeino er nestsist og sist med tre poeng hver.

Kautokeino tapte for øvrig 0-3 hjemme mot HIF/Stein på fredag.

Alta 2 møter Honningsvåg søndag ettermiddag. Dette er siste kamp i 4. divisjon før fotballferien starter.