BULs fotballdamer ligger sist i 1. divisjon og drømmer om å klatre på tabellen, men det har vist seg som en meget tøff oppgave. Det er imidlertid mange som fortsatt har troen på at de kan lykkes, blant annet Synnøve Opgård Andersen og de andre i SarvesAlta. Tidligere denne uka inviterte de BUL-damene til et eventyr i tretoppene, og det resulterte i en artig og annerledes treningsøkt.

SPENNENDE: BUL-damene fikk en annerledes treningsøkt i tretoppene i Rafsbotn. Foto: Katelin Pell

– BUL-damene er kjempefine forbilder for jentefotballen i fylket, og vi synes det er trist at de nå sliter sportslig. De har gitt oss mange gode opplevelser med opprykk og gode prestasjoner i 1. divisjon, og det vil vi gjerne at de skal fortsette med. Det gror godt i jentefotballen i Finnmark. Da er det viktig å ha et flaggskip som kan inspirere unge spillere til å nå langt på fotballbanen, så vi ønsket å strekke ut en hjelpende hånd i en tøff tid. Hos oss fikk de en fin alternativ treningsøkt som fikk frem både latter og mestringsfølelse. Det var moro å se jentene kose seg i klatreparken, sier Synnøve Opgård Andersen til A-sporten.

BUL-damene trivdes åpenbart godt i Rafsbotn, og da er det lov å håpe at de tar meg seg godfølelsen inn mot kommende helgs hjemmekamp mot Fart. Dette er siste match før ferien, og tre poeng vil legge et godt grunnlag for å klatre høyere opp på tabellen når høstsesongen sparkes i gang.

GODT HUMØR: Dette bildet av smilende BUL-damer la klubben ut på sin facebookside etter økta. Foto: BUL Fotball

– Før vi tar kveld må vi bare dele et bilde fra dagens teambuilding på SarvesAlta klatrepark! For en gøyal kveld vi har hatt. Der fikk vi koblet av og utfordret oss på en spennende, men aller mest morsom løype høyt over bakken. Turen ble avsluttet på en 207 meters lang speedy zipline i 50/60 km/t - helt rått! Tusen takk til SarvesAlta klatrepark for fantastisk guiding og service. Dette anbefales på det sterkeste, skriver BUL-damene på klubbens facebookside.