Etter det A-sporten kjenner til har Guro Bell Pedersen takket ja til et meget godt tilbud fra toppserieklubben Røa, som har hatt BUL-spissen i kikkerten i lang tid. Hun sa nei til en overgang i 2016, og ønsket da å utvikle seg videre gjennom 1.-divisjonsspill i BUL-drakta.

Nå har imidlertid den meritterte Oslo-klubben fått napp hos 22-åringen, som for øyeblikket er delt toppscorer i 1. divisjon med seks nettkjenninger på ni seriekamper. Hun har også scoret fire mål på to kamper i cupen.

Guro Bell Pedersen hadde ikke anledning til å snakke med Altaposten i formiddag, men bekrefter overgangen på sms:

– Det stemmer at jeg blir Røa-spiller til høsten. Hjemmekampen mot Fart blir min siste for BUL, opplyser hun.

Røa Fotball Elite har fått en grei start på årets sesong. De er nummer seks i Toppserien, og har fortsatt en mulighet til å kjempe om medaljeplassene bak suverene LSK, som allerede er ni poeng foran serietoer Sandviken. Røa er fortsatt med i norgesmesterskapet for kvinner, der de møter divisjonskollega Arna-Bjørnar på hjemmebane i kvartfinalen.

Kommende lørdag møtes BUL og Fart på Coop-banen i Bossekop. Dette blir som nevnt Guro Bell Pedersens siste kamp for klubben. Etter matchen venter en måneds fotballferie i 1. divisjon. Toppserien tar også pause nå og starter opp igjen samme helg som lagene i divisjonen under.