Det ble klart mandag denne uka. Pål Einar Lund ble valgt til ny leder i hovedstyret, og fikk med seg Roy Håkonsen som nestleder. Solveig Thoresen, Svein Vidar Karlsen og Karl Jørgen Steen er de øvrige medlemmene i det nye styret, mens Øivind Granerud og Rainer Hoaas Nilsen er varamedlemmer.

– Kommer til dekket bord

Pål Einar Lund har erfaring fra styreverv, men har aldri ledet et idrettslag før. Den tidligere friidrettsutøveren, som blant annet er norgesmester i stafett for juniorer tilbake i 1982, gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

– Det er en utfordrende og interessant stilling i en organisasjon med enorm aktivitet og som er veldreven med god økonomi. Og ikke minst er det mange trivelige folk i klubben. Jeg kommer til dekket bord der det aller meste er på stell, sier Lund til A-sporten.

Vil bygge mer

Han har ingen planer om å revolusjonere drifta av klubben, men ønsker at BUL fortsatt skal være en offensiv aktør på anleggssiden.

– Det er en kultur i BUL for nye og spennende prosjekter, med blant annet BUL-hallen, klubbhus, to fotballbaner, skøytebane og langrennsløype. Jeg vil gjerne at vi skal bygge videre på kulturen med å gjennomføre slike prosjekter. Det eksisterer allerede planer om å lage en treningshall ved siden av dagens hall på Breverud, og det er noe jeg håper at vi får realisert i løpet av få år. Ungene føler at de får trent for lite på grunn av mangelen på spilleflater, og det må vi gjøre noe med, fastslår den nye BUL-sjefen.

– Jeg er også opptatt av at BUL forblir en breddeklubb der alle får være med. Samtidig er det viktig å legge til rette for at de som ønsker å satse mer seriøst får anledning til det. Vi har stor variasjon med barneidrett, HU-lag, damelag i 1. divisjon og retrolag i herrefotballen, for å nevne noe. BUL er et veldrevet idrettslag hvor alle gruppene har kontroll på økonomien. Det skal vi fortsette med, avslutter han.