Heller ikke sesongens andre NM-runde i rallycross ble noen suksess for Heggeli, som hadde problemer med bilen i den første runden.

– Det gikk litt bedre i den forstand at jeg ikke hadde alle disse småproblemene med bilen, men det går fortsatt for tregt, sier han oppgitt etter helga.

I første omgang kom han inn på en tiendeplass sammenlagt og i andre omgang hadde han åttende beste tid i omgangen.

Måtte bryte

I tredje runde måtte han bryte etter en startsmell hvor han fikk bøyd forstillingen, men tidene i første- og andre omgang berget plass i C-finalen. Fra C-finalen er det to som går opp til B-finalen, og de to beste der igjen går videre til A-finalen.

– Det ble mildt sagt trangt i C-finalen, forteller Heggeli, som kom inn på en tredjeplass og dermed ikke ble med videre til B-finalen.

Han forklarer at han sliter med å finne innstillingene på bilen for å få det til å gå fort nok og sier de rett og slett ikke har fått testet den godt nok før runde en og to i NM.

Gjør som den vil

– Jeg er for dårlig til å stille inn bilen og slet på treningen allerede på fredag, forteller han.

– Bilen gjør litt som den selv vil, sier han videre.

Han forteller at det blir mye jobb både for han og resten av teamet frem mot neste runde som er om to uker.

– Det blir mye å gjøre fremover hvis vi skal komme noen vei. Vi skulle fått sjekket dempere og tatt en sjekk på girkassa, også i tillegg burde jeg kjørt noen tester. Jeg har ikke fått tid til å teste bilen ordentlig før rundene og da går det deretter. Ellers må vi rette opp i småskader som har kommet i helga. Vi får håpe at vi kommer noen vei og at jeg finner et høyere tempo, for nå går det for sakte, sier han og flirer.