Alta IF - Varden 2-4

Alta IFs jenter 16 møtte tøff motstand fra Varden i den regionale kvalifiseringskampen til NM Telenor cup.

Alta-jentene var lenge med i kampen som spiltes i Finnmarkshallen lørdag formiddag. Det var en målrik første omgang og det var Varden som startet målfesten. Gjestene fikk to mål på rappen i de første 15 minuttene av kampen og Alta IF måtte krige for å komme seg tilbake. Til pause var stillingen 2-2 etter scoringer av Alta IFs Marte Johansen og Julie Abelsen.

I andre omgang ble det derimot for tøft for Alta-jentene. Varden satte inn sitt tredje mål etter 55 minutter spill og Alta IF måtte satse med alt på slutten. Etter en kjempesjanse til Alta IF, kom Varden på kontring og satte sitt fjerde mål i kampen. Kampen endte 2-4.

– Vi kommer dårlig ut i første omgang med at de scorte to mål de første 15 minuttene. Vi kriget oss tilbake og utliknet til pause. Det er selvsagt litt surt, men vi skal være stolt over det jentene presterte i dag, sier trener Vegard Båtnes Braaten.