Tar ikke saken videre

Alta IF kommer ikke til å følge opp Groruds angivelige samehets.

LEGGER BALLEN DØD: Mats Frede Hansen og Alta IF har bestemt seg for å ikke forfølge samehetssaken fra forrige helg.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

I oppgjøret mellom Grorud og Alta IF sist helg ble det utvekslet en del mindre hyggelige fraser mellom hjemmelagets kaptein Faysal Mohamed Ahmed og Alta IF-kaptein Mats Frede Hansen.

Sistnevnte forteller at han fikk «hold kjeft, din jævla same» kastet etter seg, noe lagkamerat Andreas Markussen bekreftet overfor A-sporten etter matchen. Faysal Mohamed Ahmed har avvist beskyldningene og nekter for å ha kommet med en slik uttalelse, selv om altså flere hørte hva som ble sagt.


Hevder Grorud-kaptein kalte han «jævla same».

Alta-kaptein Mats Frede Hansen reagerer på samehets, men Faysal Ahmed på Grorud avviser beskyldningene.


Alta IF og Mats Frede Hansen har nå bestemt seg for å legge ballen død. De kommer ikke til å klage inn Faysal Mohamed Ahmed til Norges fotballforbund, og dermed vil ikke denne saken få noe etterspill.

– Vi har bestemt oss for å ikke gå videre med dette. Vi ønsker ikke å bruke mer energi på denne saken, og retter heller fokus mot de mange viktige seriekampene som kommer i tiden fremover, kommenterer Rune Berger, som er sportslig koordinator og assistenttrener i Alta IF.