BUL - Urædd 2-3:

Det vil seg ikke for BULs fotballdamer. Foran helgas viktige bunnoppgjør i 1. divisjon sto BUL oppført med syv strake tap. Urædd hadde heller ikke vunnet en kamp før de gjestet Coop-banen i Bossekop, men uavgjort i tre av seks kamper gjorde at de hadde tre poeng.

PÅ søndag doblet de poengene og klatret til niendeplass på tabellen. Inger Vadder Sandland ga Urædd ledelsen på et straffespark etter åtte minutters spill, men det varte ikke lenge før Guro Bell Pedersen utliknet til 1-1. Melissa Wiik fant veien til nettmaskene etter 39 minutter, og dermed ledet gjestene 2-1 til pause.

SCORET TO GANGER: Guro Bell Pedersen satte to baller i mål, men det holdt ikke til poeng mot Urædd. Foto: Karl Eirik Steffensen

Oda Arnesen økte ledelsen midtveis i andre omgang. Guro Bell Pedersen var imidlertid ikke ferdigscoret for dagen, og med sin redusering etter 73 minutters spill ble det en spennende avslutning. Men Urædd-forsvaret holdt unna, og gjestene kunne dermed juble for årets første seier. BUL-damene venter fortsatt på sesongens første poeng, som tidligst kan innkasseres borte mot Åsane søndag 17. juni. Foruten to utsatte kamper er det spillefri i 1. divisjon kvinner neste helg.

BUL er nå helt alene i bunnen. De har fem poeng opp til Åsane og Nanset, som er henholdsvis nummer ti og elleve. Nanset har en kamp til gode på BUL og Åsane. I den andre enden av tabellen er det Grei som troner øverst. De har to poengs forsprang på Fløya, Fart og Amazon Grimstad. Grei og Fløya møtes på Årvoll kunstgress senere denne søndagen.