Nybergsund - Alta IF 1-2 (1-1)

Etter to tap satt det endelig for Alta-herrene igjen. Søndag spilte de borte mot Nybergsund på Nybergsund stadion og Alta IF var klar for en seier.

Det gikk ikke mer enn fem minutter før Dag Andreas Balto fant nettmaskene, 0-1 til Alta IF. Nybergsund brukte ikke mange minuttene til å svare og Albert Berisha satte ballen inn etter 19 minutter. Til pause var stillingen 1-1.

I andre omgang jaktet begge lagene mål og det ble en tøff kamp om ballen. I det 72.minutt fikk Alta IF straffe som Balto satte i mål. Det ble siste målet i kampen og Alta vant 2-1.

– Det var en vanvittig tøff kamp, kommenterer  Bård Flovik.

Han forteller at Alta IF begynte veldig bra i første omgang men at kampen ble jevnere utover i omgangen. Videre sier han at første halvdel av andre omgang er årsbeste for spillerne.

– Fra meg som trener så er det den beste kampen vi har gjort i år. Både gjennomføring, prestasjon og resultat. Vi må glede oss over det her, legger han til.

Alta ligger nå på sjetteplass på tabellen med 12 poeng. Neste helg tar de i mot Stabæk 2 i Finnmarkshallen.