Fløya - BUL 1-0

Bossekop UL jakter fortsatt på sitt første poeng. Fredag reiste de til Tromsø for å møte Fløya på Fløya Arena.

Det var en jevn og målfattig første omgang og til pause var stillingen 0-0. Fløya startet godt i andre omgang og etter bare ett minutt spill scorte Mona Karin Ophus-Johannessen for hjemmelaget. Tromsø-laget fikk et lite tak på kampen etter scoringen og jobbet frem flere sjanser.

Etter halvspilt andre omgang tok derimot BUL over og jentene fra Alta jaktet utlikning. Desverre ble det med det. BUL spilte seg til flere store sjanser men det ville seg ikke for bossekopingene. Det ble en veldig tett andre omgang hvor BUL hadde et lite overtak. Desverre endte kampen 1-0 til vertene.

Allerede neste uke får BUL mulighet til å revansjere tapet mot Tromsø-laget. Torsdag 31.mai møter de nemlig Fløya igjen. Denne gang på hjemmbane i cupen.