Som A-sporten skrev på onsdag gjorde BULs 16-åringer det meget skarpt i Norges største håndballturnering. De tok seg videre til A-sluttspillet, vant sin semifinale og endte opp med sølv i sin årsklasse. Klubbens 15-årslag tok seg til B-sluttspillet.

Men det var ikke bare BUL som hadde tatt turen sørover for å spille håndball. Også IL Frea hadde reist til Fredrikstad med to lag. J13-laget fikk det tøft og tapte alle sine gruppespillskamper mot AK 28, Bjørkelangen, Ellingsrud og Lisleby. Dermed ble det verken A- eller B-sluttspill på IL Freas 13-åringer.

For J15-laget gikk det bedre. De havnet i pulje F sammen med Konnerud, Njård, Langhus og Lillestrøm 2. Gjengen fra Øvre Alta slo Lillestrøm 2, men tapte de tre øvrige matchene og endte på fjerdeplass. Dermed gikk de videre til B-sluttspillet. De fikk walkover i 16-delsfinalen, og i 8-delsfinalen mot Gresvik tapte de 10-17.

– Vi hadde en fantastisk tur. J15-laget gjorde det kjempebra, og alle våre spillere heiet frem BULs G16-lag i semifinalen mot Nordstrand, forteller Heidi Røst fra IL Frea.