BUL J19 - TIL J19 1-0 e.e.o.:

Tirsdag kveld var det klart for kamp i norgesmesterskapet for J19-lag, og det var BUL og Tromsø IL som møttes til dyst på Coop-banen i Bossekop. Ingen av klubbenes U19-jenter klarte å score i ordinær tid, og det måtte ekstraomganger til for å skille lagene. BUL hadde flere gode muligheter, men slet med å få ballen over streken. Også TIL hadde sine sjanser.

Først midtveis i andre ekstraomgang kunne hjemmelagets spillere og tilskuere slippe jubelen løs. Lea Hunsdal Falsen ble spilt igjennom og måtte kaste seg frem for å få avsluttet. Ballen rullet over mållinja til stor glede for Falsen & co, og 1-0 var et faktum. Det ble noen spennende sluttminutter, men hjemmelaget holdt unna for TIL og sikret avansement til andre runde.

MATCHVINNER: Lea Hunsdal Falsen jobbet godt på topp og tok godt vare på muligheten hun fikk fem minutter før slutt. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Det var fantastisk artig å avgjøre denne kampen. Jeg var mektig sliten, men det var nok mange som hadde tunge bein utpå der i ekstraomgangene. Det var gøy å vinne, fastslo en godt fornøyd Lea Hunsdal Falsen rett etter kampslutt.

– Dette var god læring for jentene. Det er krevende å spille kamper der det står mye på spill, og ekstraomgangene ble like mye en mental prøve som den tøffe fysiske prøvelsen dette var. Spesielt etter scoringen måtte jentene jobbe hardt med seg selv. Jeg er veldig godt fornøyd med innsatsen, og synes jentene fortjente å gå videre, kommenterte trener Terje Falsen.

Les mer om tirsdagens cupkamp i onsdagens papirutgave.