Alta IF - Hønefoss BK: 2-1

Fotballherrene til Alta IF spilte sesongens første hjemmekamp søndag formiddag. Floviks mannskap spilte en strålende første omgang og etter en snau halvtime gikk hjemmelaget opp i ledelsen 1-0 etter et fantastisk treff av Eirik Lund Holm.

Bare fem minutter senere kontret Alta IF inn 2-0 etter scoring av den lynkjappe høyrebacken Runar Overvik. Like før pause fikk bortelaget tildelt et noe omdiskutert straffespark som Kristoffer Hoven satte kontant i mål. Alta IF-trener Bård Flovik var tydelig frustert over dommerens avgjørelse. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 i favør hjemmelaget.

Andreomgangen ble jevnere og hjemmelaget slapp Hønefoss noe inn i kampen uten at gjestene klarte å skape de helt store sjansene. De siste minuttene av kampen ble spennende og sjanserik fra begge lag, men da sluttsignalet gikk var stillingen fortsatt 2-1 og Alta IF stakk av med sin andre seier for sesongen.

– Første omgangen vår var den klart beste i år. Jeg er mektig imponert over det vi presterer da, sa Alta IF-trener Bård Flovik til radio Alta etter kampslutt.