I helga var det sluttspill i innebandy i Finnmarkshallen. Det var første gang det ble arrangert sluttspill i Finnmark og alle de beste klubbene i Nord-Norge var samlet til kamp om eliteseriespill.

I finalen møttes Alta og forhåndsfavoritten Harstad.

Alta - Harstad 6-10

Før kamp var lagleder Johnny Petersen klar på at Harstad ble en tøff motstander:

– Harstad er klare favoritter. For oss er det viktig å gjøre vårt beste.

Det ble en tøff kamp for Alta som lå bak med seks mål ut i andre omgang. Ti minutter ut i andre omgang snudde Alta og scoret to mål på kort tid og stillingen stod 6-2.

– Vi fikk en scoring kansellert når stillingen var 7-4. Hadde vi fått det målet ville kanskje kampen utviklet seg annerledes, sier han.

– Vi hadde to store mål før helga. Det ene var å komme til finalen, det greide vi. Det andre var å vise en god profil mot Harstad, sier Petersen videre.

I finalen spilte lagene om opprykksspill til eliteserien og Petersen forteller at Alta ikke hadde noen intensjon om å rykke opp til eliteseriespill i år.

– Det er for tidlig for Alta nå. Først jobber vi med å få på plass en treningsstruktur og å rekruttere nye spillere til sporten, forklarer han.

Petersen er veldig fornøyd med helga og skryter av guttene for god moral og viljestyrke.

– Det er veldig positivt at de tar seg sammen etter 3-0 og kjemper videre. Det er kjempebra at de ikke gir opp, sier han.