Uavgjort mot gullfavoritten

Felix Adrian Jacobsen scoret mot Hønefoss.

Felix Adrian Jacobsen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta IFs fotballherrer har tilbrakt helga på Østlandet, der de har spilt treningskamper mot divisjonskollegene Asker og Hønefoss. Fredag slo de Asker 1-0 etter en scoring av midtstopper Thomas Braaten.


Fikset seier mot Asker

Midtstopperen ordnet mål.


Søndag var det klart for match mot Hønefoss, som sammen med Fredrikstad er største favoritt til å ta seriegull og sikre opprykk til 1. divisjon i år. Denne matchen endte 1-1, og det var Felix Adrian Jacobsen som scoret Alta IFs mål.

– Vi hadde ballen store deler av tiden og kontrollerte kampen. Vi slet kanskje litt med å finne den forløsende pasningen på siste tredjedel av banen, men ellers var det mye positivt. Hønefoss slo langt, noe som skapte litt trøbbel for oss. Og det var slik de fikk målet, sier midtbanespilleren til Alta IFs facebookside.

– I andreomgangen klarte vi om omgjøre ballbesittelse til sjanser, og scoringen vår kom etter fint angrepsspill. Magnus (Nikolaisen) avsluttet og jeg plukket opp returen som ga 1-1. Jeg synes dette var et klart steg i riktig retning. Det var en stor forbedring i spillet fra oppgjøret mot Askerpå fredag, fortsatte målscoreren, som spilte 90 minutter pluss tillegg både fredag og søndag.