Vinn en tusenlapp, del ditt beste hundebilde med oss!

Blinkskudd med emneknagg #APbjeff kan fort belønnes med gavekort på 1.000 kroner.

KONKURRANSE: Vi gir vekk et gavekort til den som har tatt ukas råeste, kuleste, morsomste eller rett og slett bare beste hundebilde.  Foto: Reiulf Grønnevik

sport

I likhet med i fjor kjører Mediehuset Altaposten i gang en aldri så liten bildekonkurranse i anledning Finnmarksløpet, der både bilder som tagges på Instagram og innsendte bidrag kan vinne.

Ved å bruke emneknaggen #APbjeff på Instagram eller sende inn ditt bidrag på mail til tips@altaposten.no (med "APbjeff" i emnefeltet) er du med i konkurransen om et gavekort på 1.000 kroner på Amfi Alta:

– Bildet vi mener briljerer – enten fordi det er teknisk bra, fordi det fanger stemningen, fordi det er morsomt eller rett og slett bare treffer oss midt i hjertet – belønnes med gavekortet. Vi gleder oss til å ta imot alle de flotte hundebildene, sier juryen bestående av Karl Eirik Steffensen og Astrid Krogh.

Bildene kan bli publisert underveis, både på altaposten.no og i avisa, men det er først når siste hund er i mål at konkurransen avsluttes og juryen går gjennom de innleverte bidrag.

– Vinneren blir publisert på altaposten.no, og vi ber fotografen kontakte oss etter dette så vi får gitt fra oss gavekortet, lyder det fra juryen.

Her ser du fjorårets vinnerbilde, samt øvrige utvalgte bidrag.

  • Altapostens ansatte kan for ordens skyld også bidra med bilder til emneknaggen, men våre ansatte er selvfølgelig ikke med i konkurransen om gavekortet.