Ikke mindre enn to lokaloppgjør sto på menyen i Altahallen onsdag kveld. Først møttes Alta IFs rekruttlag og BULs håndballherrer til dyst. Her var det gjestene fra Bossekop som stakk av med seieren. Rune Skaufels mannskap vant 30-26 og påførte Alta-rekruttene sesongens første tap på hjemmebane.

KONTROLL: Hjemmelaget knappet innpå etter pause, men etter hvert hadde Kristian Karlstrøm & co god kontroll på seieren. Foto: Karl Eirik Steffensen

Deretter var det Alta IFs håndballdamer og BULs førstelag som barket sammen. Hjemmelaget yppet seg de første minuttene anført av en målfarlig Ingvild Eriksen, men det tok ikke lang tid før gjestene fra vestkanten hadde kampen i sin hule hånd. BUL vant 28-15 og sikret med det seriegull i 3. divisjon og en plass i opprykkskvalifiseringen.

A-sporten kommer tilbake med mer fra begge kamper på torsdag.