Suveren seier i USA

Malene Trosten Andersen vant samtlige heat.

HERJER VIDERE: Malene Trosten Andersen har stort sett vært helt suveren på de amerikanske scootercross-arenaene denne sesongen. Natt til lørdag norsk tid vant hun igjen.  Foto: Privat

sport

Scootercrosskjøreren fra Vadsø ble nummer to i det første løpet i Michigan natt til lørdag norsk tid. Ett døgn senere var det klart for helgas andre konkurranse i Mount Pleasant, og denne gangen var det ingen som kunne true Malene Trosten Andersen. Hun vant begge innledende heat og klinket til med førsteplass i finalen.

Også altaværingen Martin Moland har levert to gode løp i Michigan. I den første konkurransen ble han nummer fire. Natt til søndag norsk tid kjørte han inn til andreplass i første heat og femteplass i heat nummer to. Også i finalen ble han nummer fem. Daniel Benham junior vant løpet foran Aki Pihlaja og Jacob Yurk.