Ny pallplass i USA

En ung kanadier satte stopper for Malene Trosten Andersens seiersrekke.

STERK ANDREPLASS: Malene Trosten Andersen ble påkjørt i lørdagens andre heat, men trosset smertene og kjørte inn til en råsterk andreplass i finalen bare en time etter krasjen.  Foto: Privat

sport

Etter å ha vunnet sitt tredje strake løp natt til lørdag norsk tid, jaktet Malene Trosten Andersen seier nummer fire et døgn senere.

Løp nummer to i Shakopee ble en tøffere affære. Malene Trosten Andersen ble truffet av en konkurrent i andre heat, men kom seg opp på scooteren igjen og kjørte i mål som nummer fire. Hun trosset smertene i finalen og kjørte inn til andreplass - kun slått av 19-åringen Megan Brodeur fra Canada. Inanna Hauger ble nummer tre.

– Jeg er godt fornøyd med andreplassen. Nå er det bare å lege sårene og gjøre seg klar til utfordringene som ligger foran meg, skriver Malene Trosten Andersen på sin facebookside.


Tre strake for Malene

Malene Trosten Andersen er ustoppelig for tiden.


For Martin Moland ble ikke lørdagens løp den oppturen som han hadde håpet på etter å ha blitt påkjørt i fredagens finale. Igjen endte altaværingen på 15. plass i klasse Pro Lite. Moland kjørte inn til femteplass i første heat, og ble nummer syv i heat nummer to. Men han lyktes dessverre ikke i finalen, som ble vunnet av Daniel Benham junior. Aki Pihlaja og Jacob Yurk ble nummer to og tre.

Les mer om Malene Trosten Andersen og Martin Molands konkurransehelg i mandagens papir- og E-avis.