– Prøver bare å ha det artig

Finn Hågen Krogh tenker ikke på sammendraget i Tour de Ski.

NUMMER 46: Finn Hågen Krogh er langt bak i sammendraget.  Foto: Jacques Boissinot, AP / NTB scanpix

sport

Tverrelvdalingen tapte rundt tre minutter til de aller beste på søndagens 15 kilometer klassisk, så utgangspunktet var ikke det beste foran mandagens 15 kilometer fristil. Og Finn Hågen Krogh gjorde ikke så mye ut av seg på den tredje etappen. Han gikk i mål som nummer 46 - godt over fire minutter bak Dario Cologna, som nå leder Tour de Ski sammenlagt foran Sergej Ustjugov.

– Sammenlagt er det kjørt for min del, så jeg prøver bare å gå fort på ski og ha det artig. Jeg havnet i en gruppe med løpere, og bestemte meg for å i hvert fall ta den i gjengen i spurten. Det klarte jeg, sa Finn Hågen Krogh til TV2 etter rennet.

Han ville ikke si noe om det blir fortsatt Tour de Ski-deltakelse eller hjemreise. Tirsdag er det hviledag, og onsdag venter en ny sprint - da i klassisk stil. Krogh ble nummer fem på lørdagens sprint i fristil.

– Nei, den vurderingen får vi ta senere i dag. Ingenting er bestemt, fortalte Krogh.