Åpner mot Brann

Mads Reginiussen & co fikk hjemmekamp i eliteseriedebuten.

TØFF START: Mads Reginiussen og Ranheim møter topplaget Brann i første serierunde.  Foto: Christian Blom, NTB Scanpix

sport

Tirsdag offentliggjorde Norges fotballforbund spilleplanen for Eliteserien 2018. Neste år er det ikke bare én, men to blad Reginiussen i landets øverste divisjon. Rosenborgs Tore Reginiussen har nå fått selskap av lillebror Mads, som spiller i nyopprykkede Ranheim.

Ranheim er satt opp hjemme mot Brann i første runde. Dette er eneste match som spilles lørdag 10. mars. Søndag 11. mars spiller Rosenborg borte mot Sarpsborg, mens Magnus Andersen og Tromsø skal i aksjon borte mot Start samme dag. Runden avsluttes med Kristiansund - Vålerenga mandag 12. mars.

Sesongens første møte mellom Reginiussen-brødrene finner sted på Lerkendal stadion lørdag 5. mai. Ranheim møter Rosenborg hjemme i 17. serierunde, som spilles 4.- 6. august.

Bodø/Glimt og Tromsø møtes for øvrig til dyst på Aspmyra 16. mai.

Ranheim avslutter debutsesongen i Eliteserien med bortekamp mot Vålerenga 25. november. Rosenborg møter Bodø/Glimt hjemme, mens Tromsø får besøk av Sarpsborg.

– Selv om det er umulig å ta hensyn til alle ønsker og behov, mener jeg vi sammen med NTF og Discovery har klart å utarbeide en spilleplan som vi kan være tilfreds med. De fleste klubbønsker er ivaretatt, prinsippene om Fair play er godt opprettholdt og vi har klart å få til et reiseopplegg i UEFA-kvalifiseringen som burde være godt innenfor forventningene. Totalt sett er vi godt fornøyde med spilleplanen og ser med spenning frem mot seriestart, leder av NFFs konkurranseavdeling, Nils Fisketjønn.

Se hele terminlista på fotball.no.