Dobbel BUL-seier

Både damelaget og herrelaget til BUL vant over Alta IF onsdag kveld.

SCORET ÅTTE: Aleksander Maisenhølder scoret åtte mål mot sine tidligere lagkamerater i Alta IF og ble kampens toppscorer.   Foto: Magne Ek

sport

BUL 2 slo først Alta IFs ene damelag før BULs herrelag fulgte opp og slo Alta 2 i kampen etter. Dermed var det BULingene som var mest fornøyde da de forlot BUL-hallen etter kveldens to 3. divisjonskamper.

Trolig høstet det mest spenning rundt herrekampen da Alta 2 var ubeseiret så langt i sesongen. BUL var derimot serieleder, men med tre kamper mer. Fem-seks minutter før pause sto det 11-11, men da signalet gikk for halvspilt kamp ledet hjemmelaget BUL 16-12.

BUL slapp aldri Alta-guttene innpå og vant til slutt med komfortable 31-21.

– Det så ut som at vi tok dem på løpskapasitet. Vi sto særdeles bra bakover og guttene viste god håndball, kjørte enkle overganger og enkle avtaler som gjorde at vi etter hvert fikk en stor luke. Så jeg er veldig godt fornøyd, sa BUL-trener Rune Skaufel etter kampen.

– Mye å rette på

Selv om BUL 2 slo Alta 25-20 i damekampen var ikke BUL-trener Vebjørn Slettli like godt fornøyd som klubbens herretrener.

– Det var altfor mange enkle feil og jeg kan ikke si meg fornøyd når vi slurver så mye. Vi spiller på en måte som gjør at vi må ha tempo i det vi gjør. Det klarte vi ikke i dag og vi har mye å rette på, men vi kan være fornøyd med at vi har en god keeper i mål (Terese Steien), sa Slettli.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE I BUL: Jessie Handnes Bellika er tilbake i moderklubben og ble kampens toppscorer med sju nettkjenninger.   Foto: Magne Ek

Alta-trener Ken Ingebrigtsen så derimot ikke så stygt på at Alta-jentene gikk på et nytt tap mot naboklubben.

– Jeg er egentllig godt fornøyd. I dag møtte vi ikke BUL 2, men BUL 1,5, sa Ingebrigtsen med et smil før han la til:

– Dette laget slo oss med 20 mål for ett år siden, så vi har forbedret oss mye. Jentene sto godt i forsvar og keeperen (Aud Hestvik) sto godt i mål, men vi slurvet for mye i ankomsten og da ble det ikke godt nok til å henge med, la han til.