Falt i prologen

Ny skuffelse for Finn Hågen Krogh.

LANGT FRA TOPPFORM: Finn Hågen Krogh har ikke funnet formen i starten av sesongen.  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix (arkiv)

sport

Skistjernen fra Tverrelvdalen har hatt en vanskelig start på sesongen, og var ivrig etter å vise seg frem på lørdagens verdenscupsprint i Davos. Dessverre ble det med forsøket fra den sympatiske altaværingen.

Finn Hågen Krogh falt nemlig i prologen, og klarte ikke en plass blant de 30 beste. Han må dermed følge resten av konkurransen fra sidelinja. Kroghs landsmann Johannes Høsflot Klæbo fortsatte sin utrolige rekke med gode resultater og vant prologen.

Krogh får en ny sjanse på søndag. Da er det 15 kilometer fristil på programmet.


Fikk ingen forklaring på manglende form hos legen

Blodprøvene var OK for Finn Hågen.