Kan vinne flere priser

Rosenborgs supporterklubb har valgt Tore Reginiussen som sin kandidat.

GOD SESONG: Tore Reginiussen kan vinne flere priser denne høsten. Han og lagkameratene har allerede vunnet seriegull i Eliteserien.  Foto: NTB Scanpix

sport

A-sporten har tidligere skrevet om Tore Reginiussens mulighet til å bli kåret til årets spiller i Eliteserien i 2017. Hans lagkamerat Nicklas Bendtner, Moldes Björn Bergmann Sigurdarson og Stabæks Ohi Omuijuanfo er de som kan ta prisen fra Reginiussen.


Nominert til Årets spiller

Tore Reginiussen er en av fire nominerte.


Det er imidlertid ikke den eneste prisen altaværingen kan vinne i år. I en pressemelding skriver Norsk Toppfotball at Reginiussen er en av 16 kandidater som kjemper om tittelen "Folkets spiller".

– Folkets spiller er en pris hvor folket kan stemme mellom 16 forskjellige spillere - én fra hvert lag. De nominerte er plukket ut av hvert lags supporterklubb. Avstemmingen vil foregå på Facebook frem til mandag 20. november kl 12. De fire spillerne med flest stemmer går da videre til en superfinale der nok en gang folkets stemme teller.

Her er de 16 kandidatene:

Bjørn Helge Riise - AaFK

Vito Wormgoor - Brann

Per Kristian Worre Bråtveit - Haugesund

Sean McDermott - Kristiansund

Frode Kippe - Lillestrøm

Björn Bergmann Sigurðarson - Molde

Sondre Rossbach -Odd

Tore Reginiussen -Rosenborg

Flamur Kastrati - Sandefjord

Kristoffer Zachariassen - Sarpsborg 08

Kjetil Wæhler - Sogndal

Morten Skjønsberg - Stabæk

Bassel Jradi -Strømsgodset

Gjermund Åsen -Tromsø

Julian Ryerson -Viking

Jonatan Tollås -Vålerenga

Årets trener i OBOS-ligaen skal også kåres. Her er tidligere Alta IF-boss Aasmund Bjørkan blant de nominerte. De øvrige tre er Terje Rognsø (Florø), Svein Maalen (Ranheim) og Vegard Skogheim (Ullensaker/Kisa).