Sjette strake tap

Nedturen fortsetter for Alta IFs håndballherrer.

TUNG TID: Lars Erik Lingjærde scoret fem ganger mot BHK 2, men det holdt ikke til poeng for Alta IF.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta - BHK 2 23-29:

Det går så det suser i klubbens aldersbestemte avdelinger, men seniorlagene til Alta IF har det betraktelig tyngre. I hvert fall førstelaget på dame- og herresiden. Damelaget har tapt sine tre første kamper og ligger nestsist i 3. divisjon. Herrelaget i allnorsk 2. divisjon sliter enda mer. De hadde tapt sine fem første kamper, og forlenget tapsrekka til seks da Bodø 2 gjestet Altahallen lørdag ettermiddag.

Det var ikke så mange mål som skilte lagene, men gjestene fra Nordland tok føringen fra start og lå fire-fem mål foran stort sett hele veien. Alta IF forsøkte å sette inn en sluttspurt, men BHK-rekruttene hadde bra kontroll og vant 29-23 over Ottar Pettersens menn. Lars Erik Lingjærde og Petter Barosen var hjemmelagets toppscorere med fem nettkjenninger hver. Bodø 2s Gustav Halvorsen var oppgjørets store profil med sine ti fulltreffere.

På ETTERSKUDD: Jørund Flage & co havnet bakpå tidlig, og klarte aldri å ta igjen forspranget.  Foto: Karl Eirik Steffensen

Per i dag er det kun Alta IFs rekruttlag i 3. divisjon som vet hvordan det føles å ta to poeng. De leder serien med full pott etter tre spilte kamper. Alta 2 møter Lødingen i Altahallen søndag klokken 12.00.

Til tross for seks strake tap er ikke Alta IFs førstelag sist i 2. divisjon avdeling 1. Også Skarphedin har tapt sine seks første kamper, og de har marginalt dårligere målforskjell enn altaværingene. Det er to poeng opp til Vestli og Nøtterøy 2 på henholdsvis niende- og tiendeplass.

Neste gang Alta IF skal i aksjon er 18.- og 19. november. Da møter de Nøtterøy 2 og Sarpsborg på bortebane.