Overtar ledervervet

Tron Møller Natland blir ny leder i Alta IFs fotballgruppe.

STEPPER INN: Tron Møller Natland, her fotografert i en match mellom Alta 2 og Fløya i år, tar på seg lederansvaret for fotballgruppa inntil videre.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

– Jens Nilsen har trukket seg som styreleder for fotballgruppen på grunn av helsemessige årsaker. Tron Møller Natland vil fungere som styreleder til neste årsmøte våren 2018, skriver Andreas Markussen i et infoskriv til klubbens samarbeidspartnere.

– Det er korrekt at jeg blir sittende som leder inntil videre. Jeg var valgt inn som nestleder, og da er det naturlig at jeg overtar ansvaret nå som denne situasjonen har oppstått. Jeg kunne selvsagt sagt nei, men jeg har lyst til å hjelpe klubben så godt jeg kan frem til en ny leder er på plass, sier Tron Møller Natland til A-sporten.