Den unge angrepsspilleren fra Karasjok forlot Alta IFs rekruttlag midt i årets sesong og signerte for Nardo, som spiller i PostNord-ligaen avdeling 2. Han fikk mye tillit rett etter fotballferien, men klarte ikke å tegne seg på scoringslista for sin nye klubb.

Han havnet ute i kulda etter 1-1-kampen hjemme mot serievinner Nest-Sotra 17. september, og det ble hans siste kamp fra start. Etter et par matcher på benken og ute av troppen var Tangen blant innbytterne i siste seriekamp mot Bryne. Nardo vant 4-2, men Tangen fikk ikke spilletid.

Dermed stoppet han på ni seriekamper denne sesongen. Han har også spilt to kamper for klubbens G19-lag. Der har det blitt fire scoringer.

Nardo endte på syvendeplass i PostNord-ligaen avdeling 2. Nest-Sotra rykker opp i OBOS-ligaen, mens Notodden møter Raufoss i opprykkskvalik. Håvard Nomes Raufoss har hjemmekamp lørdag 28. oktober, mens returoppgjøret spilles i Notodden 4. november. Vinneren møter laget som ender på 14. plass i OBOS-ligaen. Det er for øyeblikket Fredrikstad.