Sloknet etter pause

TSI 2 ble for sterke for Tverrelvdalens håndballdamer.

TILBAKE: Nina Helene Kristensen gjorde comeback som håndballspiller da TIL møtte TSI 2 lørdag kveld.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

TIL - TSI 2 13-20:

Enkelte lag i 3. divisjon startet sesongen for flere uker siden. Tverrelvdalen ILs spillere har imidlertid måtte smøre seg med tålmodighet. Deres første kamp var ikke satt opp før denne lørdagen, og det var Tromsøstudentenes andrelag som gjestet Altahallen. TSIs førstelag slo Alta IF med ett mål tidligere på dagen, og det skulle ikke ta lang tid før lagvenninnene også kunne slippe jubelen løs.

Tverrelvdalen hang fint med før pause, og lå bare under med ett mål. Dessverre klarte ikke hjemmelaget å holde det samme trøkket etter hvilen. Med bare fire nettkjenninger i andre omgang ble det nærmest umulig å ta poeng. Gjestene fra Ishavsbyen scoret like mange mål i begge omgangene slik at det ble en komfortabel 20-13-seier over TIL.

DALENS BESTE: Anita Bakken ble kåret til TILs beste spiller mot TSI 2. Tommy Berg delte ut premien.  Foto: Karl Eirik Steffensen

Anita Bakken og Nina Helene Kristensen var Tverrelvdalens mestscorende spillere med fire nettkjenninger hver. Anita Marie Berg (2), Alexandra Østlyngen, Guri Mjøen og Laila Heimstad scoret de øvrige målene for TIL.

Tverrelvdalen får en ny sjanse til å sikre seg poeng på søndag. Da møter de TSIs førstelag. Også denne matchen spilles i Altahallen, og avkast er klokken 13.00.