Med mot Raufoss

Christian Reginiussen tok turen fra Trondheim.

STØRSTE SEIER Christian Reginiussen har i en årrekke hatt suksess i Alta-drakten. Om kort tid vil han derimot få tidenes seier når han blir far for første gang.   Foto: Magne Ek (arkiv)

sport

Sammen med samboer Mia Benedicte Lund har Christian Reginiussen termin i disse dager. Han sto over reisa fra Trondheim til Alta sist helg i frykt for å gå glipp av fødselen, men når den viktige kampen mot Raufoss spilles på bortebane har Reginiussen tatt turen fra trønderhovedstaden der han fullfører praksisåret som fysioterapeut.

Raipas-gutten starter på venstre side av midtbanen mot Håvard Nome og co. Vinneren av kampen på Raufoss vil ligge best an av de to lagene med tanke på å sikre seg andreplassen som gir kvalifisering til OBOS-ligaen. Taper Alta vil Raufoss gå forbi, noe også Asker vil gjøre om de slår Grorud borte.

Kampene startet klokken 13.00 og til pause sto det på Raufoss 0-0.  Samtidig ledet Asker, som før helgas kamper lå ett poeng bak Alta, 2-0 borte mot Grorud.

Alta stiller med følgende lag:

Daniel Rojas - Øyvind Veseth Olsen, Mats Frede Hansen, Thomas B. Braaten - Dag Andreas Balto, Andreas Markussen, Felix A. Jacobsen, Runar Overvik - Christian Reginiussen, Magnus Nikolaisen, Vegard B. Braaten.