Har fortsatt alt i egne hender

Spilte uavgjort, men har fortsatt alt i egne hender.

KAN AVGJØRE SELV Vegard Braaten og Dag Andreas Balto, som var tilbake fra start lørdag, kan sikre andreplass og kvalifisering med seier i siste serierunde.   Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta IF spilte 0-0 borte mot Raufoss noe som i utgangspunktet var en gavepakke for andreplasserte Asker. Oslo-klubben ledet også 2-0 borte mot Grorud, men i andre omgang scoret vertene tre ganger og Alta innehar dermed fortsatt kvalifiseringsplassen bak serievinner HamKam.

Innbytter Aziz Idris var nær ved å sikre Alta kvalifiseringsplassen da han headet innlegget til Runar Overvik i tverrliggeren få minutter før slutt. Med scoring og seier ville andreplassen vært sikret før siste serierunde.

– Vi forventet en tøff bortekamp mot et Raufoss-klag som har vært veldig god i det siste. Og når Asker gikk på tap så kan vi si oss fornøyd med at vi kan avgjøre alt selv neste helg, sier Christian Reginiussen som tok turen fra Trondheim til Raufoss til tross for at samboer Mia Benedicte Lund i løpet av kort tid skal føde deres første barn.

– Raufoss hadde en del ball og et bra trykk på oss i perioder av første omgang. Etter pause startet vi best før det jevnet seg ut utover i omgangen. Men de hadde nok de største sjansene sett bort fra Aziz Idris sin heading i tverrliggeren like før slutt, sier Reginiussen.

Kommende helg får Alta IF besøk av Skeid i Finnmarkshallen. Hjemme mot Bærum viste Altas neste motstander scoringsform da de vant hele 5-3.  Før siste serierunde  ligger Raufoss på tredjeplass to poeng bak Alta med bedre målforskjell enn Asker. Raufoss møter Nybergsund borte, mens Asker får besøk av Kjelsås.