Legger følelsene til side

En gammel kjenning kan sende Tromsø nærmere nedrykk.

TENKER SERIEGULL: Tore Reginiussen kommer til å gi alt for å sikre RBK tre poeng borte mot Tromsø.  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix

sport

Rosenborg-midtstopper Tore Reginiussen kan være med på å sende Tromsø et steg nærmere nedrykk når han møter sin tidligere arbeidsgiver i Eliteserien lørdag.

31-åringen spilte i Tromsø fra 2006 til 2010 før han returnerte til klubben på lån i 2011.

Nå kjemper han om seriegull med Rosenborg samtidig som Tromsø kjemper mot nedrykk.

Viking virker fortapt helt sist i Eliteserien, mens Tromsø ligger nest sist med 25 poeng. Det er kun målforskjell som skiller Tromsø og Aalesund på kvalifiseringsplass, mens Vålerenga og Sogndal på sikker grunn har 27 poeng.

Dersom de nevnte lagene tar tre poeng til helgen, vil det være viktig for Tromsø ikke å gå på poengtap mot Reginiussen og hans lagkamerater.

Midtstopperen er imidlertid mer opptatt av eget lags gullsjanser enn å tenke på om det vil være med en bismak å ta tre poeng i Tromsø.

– Jeg er mest opptatt av at vi skal ta gullet og da trenger vi tre poeng der oppe. Det er jobben min nå, forteller han til NTB.

Hans Rosenborg topper Eliteserien med 51 poeng og har ni poeng ned til Sarpsborg til annenplass. Lørdag møter Tromsø som kommer fra en 2-1-seier hjemme mot Lillestrøm.

– Vi vet at det er beintøft å komme til Alfheim, og særlig når vi kommer er det full mobilisering. De spiller alltid sine beste kamper mot oss og vi må være veldig gode, men vi reiser opp dit med målsetting om å ta tre poeng, forteller han.