Kastet bort seieren

BUL ledet med fem mål til pause, men raknet i andre omgang.

GOD KAMP Kristian Søraa Moe satte inn fem scoringer og unggutten spilte en god kamp.  Foto: Lars-Gaute Skorpen

sport

BUL var det klart beste laget til pause og ledet med fem mål når pausesignalet gikk i BUL-hallen. Etter hvilen ble det mye stang ut for BUL-guttene og Harstad spiste sakkert men sikkert opp ledelsen. Fem minutter før slutt ledet BUL med to mål, men til slutt var det rutinen og kynismen som bikket kampen i gjestenes favør.
– Det er er nesten et ran. Vi leverer en veldig god førsteomgang, men det blir alt for mange tekniske feil etter hvilen. Vi burde nok tatt grep fra benken og bytta litt. Jeg tar litt av skylde for det, sa BUL-trener Rune Skaufel.

Strekspiller Kristian Karlstrøm ble BULs toppscorer med seks mål. 


Treneren har noen ting å rette på inn mot den viktige Lerøy-kvaliken kommende helg.
– Vi har et ungt mannskap og det er naturlig at prestasjonene vil variere. Det var et surt tap og guttene er garantert skuffet. Enten så vinner vi eller så lærer vi, men totalt sett må vi heve oss inn mot Lerøy-kvaliken kommende helg.

PS! I morgen klokken 12:00 tar Alta 2 imot Harstad i Altahallen. Klokken 15:00 får Alta IFs håndballherrer besøk av Elverum 2.

Kampfakta:

3. divisjon
BUL-hallen

BUL - Harstad 28-29 (16-11)

BULs mål: Kristian Karlstrøm 6, Kristian Søraa Moe 5, Rikard Hanssen 5, Mathias Skaufel Hindbjørgmo 4, Ask Mikkelsen 2, Niklas Lindholm Andersen 2, Aleksander Maisenhølder 2, Erlend Strøm Johnsen 1, Andreas Haddal 1.

Flest mål Harstad: Daniel Nyland 10.

Utvisninger: BUL 0x2min, Harstad 2x2min.
Dommere: Morten Riksheim Sæther og Roy Ove Svartsund.